Zangles Herentals

Ben jij opzoek naar zangles, zangcoaching of acceptance and commitment therapie in Herentals? Laat Sing2ACTvzw jou begeleiden naar jouw noden!

In samenwerking met the moving bodemotion

Zangles Herentals

Met oog voor detail heeft de docent mij het onderste uit de kan doen halen. Ik ben enorm gegroeid in mijn zangtechniek tijdens de sessies. Er is altijd zeer goede en vooral duidelijke uitleg. Als je iets niet begrijpt wordt er een andere manier gezocht om het je duidelijk te maken. Soms een beetje streng maar er wordt vooral gekeken naar waar je nog kan groeien.

Na deze zanglessen heb ik ook besloten om te starten in mijn eigen band!

Fine, 25

Kinesist reflexologe

Onze dochter van 7 jaar is dol enthousiast over de zanglessen! Er wordt op haar tempo en niveau uitgelegd hoe je juist moet zingen en ze krijgt oefeningen om haar stem te leren kennen. Ieder kind is uniek en wordt bij Joris aanvaard met zijn/haar eigen talenten.

Het fijne is dat er geen verplichtingen zijn en we zijn niet gebonden aan vaste dagen en uren. We plannen de lessen in wanneer het ons uitkomt, als er nog plaats is tenminste.

Fiore, 7

Geschreven door haar mama, Cindy Smets.

Zangles Herentals

Individuele zangles in Herentals

-Individuele zang coaching voor alle leeftijden

Werk individueel aan nummers die jij wilt zingen of die je wilt leren zingen. Is de melodie net te hoog? Raak je buiten adem? Weet je niet goed hoe je je stem kan gebruiken. Laat ons jou helpen met nummers waar jij aan wilt werken en leer de technieken om juist te zingen, gemakkelijker te zingen.

-Sing2ACT sessie voor volwassenen

Zing je graag maar durf je moeilijk voor andere te zingen? Lijkt op het podium staan verschrikkelijk maar wil je het toch leren kunnen? Heb je een laagzelfbeeld en wil je via zang eraan werken? Bij Sing2ACT gebruiken we verschillende technieken waaronder acceptance and commitment therapie om jou te helpen.

Interesse of meer info?

Neem contact op met het contact formulier of mail naar info@sing2act.be

Zangles in Herentals

Ben jij opzoek naar zangles in Herentals? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn ervan overtuigd dat zingen bijdraagt aan leuke momenten in het dagelijks leven. Vindt jij dat ook? Zou het niet leuk zijn om alles moeiteloos te kunnen zingen? Laat ons je helpen!

Wij bij Sing2ACTvzw hebben jarenlang ervaring in de problemen die beginnende zangers treffen. Niet alleen de problemen met je zangstem maar ook in het durven zingen. We werken daarom in combinatie met ACT(acceptance and commitment therapie). En laat je niet afschrikken we gaan helemaal niet therapeutisch te werk. Maar zie het eerder als een training om je op afstand te brengen van je gedachten en gevoelens. Zodat je minder wordt opgeslorpt en vrijer bent om te zingen.

Als we nu op straat willekeurig mensen zouden aanspreken met de vraag: “Kom gaan we zingen?” Dan zullen we veel paniek reacties zien met als antwoord: “Ik kan niet zingen!” Spijtig! Want iedereen kan zingen! We durven alleen niet altijd zingen voor anderen. Maar als je nu toch zou willen zingen…. Zou het niet leuk zijn als je die negatieve stem wat stiller kon zetten? En dat je zo zelf meer kan genieten van zingen? Leer hoe je dit kan doen in onze sessies!

Prijzen Sing2ACT Herentals

Hoewel we overtuigd zijn van de kracht van zingen kan je bij een individuele sessie kiezen of je zangles wilt of dat je de sessie vullen met ACT-principes. Een combinatie van de twee is mogelijk en zelfs aan te raden. Niet overtuigd? Neem eerst vrijblijvend contact met onze coach.

“Hij geeft je, in tegenstelling tot meeste anderen, op een interessante manier meer uitleg over wat er precies met je lichaam gebeurt als je zingt en hoe je kan verbeteren als je dat op een andere manier aanpakt.”

Lien, 17

Student

“Hij zet geen verplichte doelstellingen zodat er nooit onder druk geoefend wordt. Elke inspanning wordt als ok beschouwd en toch bereik je vooruitgang. Doordat hij niet focust op de fouten, maar op wat nog beter kan.”

Ilse, 41

Sales Support & Customer Service

Sing2ACTvzw Herentals

@Rtals Move

Lierseweg 230

2200 Herentals

Openingsuren

In samenwerking met The moving bodemotion zijn we elke woensdag aanwezig in Herentals.

Sing2ACT sessies in Herentals

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Sing2ACT sessie op jouw maat.

12 + 12 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.