Zangles Bree

Ben jij opzoek naar zangles of ACT(acceptance and commitment therapie) sessies in Bree? Laat Sing2ACTvzw jou begeleiden naar jouw noden!

Oprichter Sing2ACTvzw: Joris Coninx

Acceptance & commitment therapie (ACT) is naar mijn mening de beste manier om je vrij te maken van gedachten en gevoelens waar je vanaf wil. Angst, “wat gaan ze niet van me denken”, schuld , “ik kan dit niet”,… Als mens ken je het allemaal wel. – “Joris Coninx” oprichter Sing2ACTvzw

Ik heb ontdekt dat we vaak door dezelfde soort emoties en gedachten moeten gaan voordat we kunnen zingen. Heel vaak vechten we hier dan tegen en gunnen we ons het plezier van zingen niet. Maar wat als je nu eens de knop kon omdraaien, en je overal vrij zou kunnen zingen zoals onder je douche? Leer in onze zangles te Bree hoe je dit kan aanpakken.

In onze zanglessen combineren we ACT om jou zo comfortabel mogelijk te laten zingen. En vooral je meer te laten genieten van jou zingen. Tegelijkertijd zal zang bijdragen aan een goede ACT ervaring. Het systeem versterkt elkaar. En of je nu een fulltime zanger of een diva onder de douche bent. Elk niveau van zangstem is welkom!

Zangles Bree

Met oog voor detail heeft de docent mij het onderste uit de kan doen halen. Ik ben enorm gegroeid in mijn zangtechniek tijdens de sessies. Er is altijd zeer goede en vooral duidelijke uitleg. Als je iets niet begrijpt wordt er een andere manier gezocht om het je duidelijk te maken. Soms een beetje streng maar er wordt vooral gekeken naar waar je nog kan groeien.

Na deze zanglessen heb ik ook besloten om te starten in mijn eigen band!

Fine Smeets, 25

Kinesiste, voetreflexologe

Zangles Bree

Ben jij opzoek naar zangles in Bree? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn ervan overtuigd dat zingen bijdraagt aan leuke momenten in het dagelijks leven. Vindt jij dat ook? Zou het niet leuk zijn om alles moeiteloos te kunnen zingen? Laat ons je helpen!

Wij bij Sing2ACTvzw hebben jarenlang ervaring in de problemen die beginnende zangers treffen. Niet alleen de problemen met je zangstem maar ook in het durven zingen. We werken daarom in combinatie met ACT(acceptance and commitment therapie). En laat je niet afschrikken we gaan helemaal niet therapeutisch te werk. Maar zie het eerder als een training om je op afstand te brengen van je gedachten en gevoelens. Zodat je minder wordt opgeslorpt en vrijer bent om te zingen.

Als we nu op straat willekeurig mensen zouden aanspreken met de vraag: “Kom gaan we zingen?” Dan zullen we veel paniek reacties zien met als antwoord: “Ik kan niet zingen!” Spijtig! Want iedereen kan zingen! We durven alleen niet altijd zingen voor anderen. Maar als je nu toch zou willen zingen…. Zou het niet leuk zijn als je die negatieve stem wat stiller kon zetten? En dat je zo zelf meer kan genieten van zingen? Leer hoe je dit kan doen in onze sessies! 

Prijzen Sing2ACT Bree

Hoewel we overtuigd zijn van de kracht van zingen kan je bij een individuele sessie kiezen of je zangles wilt of dat je de sessie vullen met ACT-principes. Een combinatie van de twee is mogelijk en zelfs aan te raden. Niet overtuigd? Neem eerst vrijblijvend contact met onze zangtherapeut.

Sing2ACTvzw Bree

Boogschuttersstraat 44

3960   Bree

Openingsuren

Elke zaterdag van 10u-19u

“Hij geeft je, in tegenstelling tot meeste anderen, op een interessante manier meer uitleg over wat er precies met je lichaam gebeurt als je zingt en hoe je kan verbeteren als je dat op een andere manier aanpakt.”

Lien Fransens, 17

Student

“Hij zet geen verplichte doelstellingen zodat er nooit onder druk geoefend wordt. Elke inspanning wordt als ok beschouwd en toch bereik je vooruitgang. Doordat hij niet focust op de fouten, maar op wat nog beter kan.”

Ilse Houben, 41

Sales Support & Customer Service

Sing2ACT-sessies, Bree

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om jouw persoonlijk traject te bespreken.

2 + 13 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.