Home » Blog » Sing2ACT » Sing2ACT op kamp
zangles Bree

Sing2ACT op kamp

door | 20 jul, 2020 | Sing2ACT

Afgelopen week heb ik zangcoaching mogen bieden aan de jaarlijkse musicalzomerstage te Bree. In samenwerking met Dansstudio crescendo vzw en Samaritan musicalproductions vzw hebben we ons rot geamuseerd in deze week vol zang-, dans-, en toneelplezier.

Ik blijf deze initiatieven ten volste steunen! Meerdere studies tonen aan dat een creatieve uitlaat als deze musicalstage de zelfontwikkeling sterk ondersteunt. Bovendien werkt groepzang sterk mee in stress reduceren. Wat zeker belangrijk is in deze tijden. Nu, los van deze wetenschappelijke feiten. Kan ik elk jaar weer genieten van deze kleine sterretjes die ten volste stralen op het podium van de plaatselijk parochiezaal. Desondanks de toestand van deze zaal. 

Ik schrijf dit artikel om alle plaatselijke overheden te motiveren dit soort initiatieven te steunen. En niet alleen ze te steunen met financiële hulp, maar ook om de plaatselijke cultuurfaciliteiten te onderhouden of te vernieuwen. In deze moeilijke tijden zijn kunst en creativiteit in al zijn vormen zo belangrijk voor de zelfontwikkeling, niet alleen als kind maar ook als volwassenen. Blijf jong en oud plaatsen gunnen om zich te ontplooien, te groeien, te stralen….

 

Over Joris Coninx

Joris is de oprichter van Sing2ACTvzw en zal meeste van deze blogs schrijven en beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin