De Sing2ACTvzw: groeiopleiding voor zangers en acteurs

Deadline inschrijving 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat deze opleiding allemaal inhoud?

N

Je zelfzekerheid groeit op en naast het podium

N

Je leert omgaan met zenuwen en stress

N

Je ontwikkeld jouw eigen stem

N

Je leert omgaan met hinderlijke gedachten

N

Je durft meer in de spotlight te staan

N

Je leert wat voor jou belangrijk is en hoe je dat uitdrukt

Joris Coninx: oprichter Sing2ACT

Sing2ACT is een zangcoaching die mensen helpt met hun zelfontwikkeling. Zo leer je gemakkelijker en zelfzekerder zingen,voordragen of acteren voor een grote groep mensen of op een podium. Deze technieken zullen er ook voor zorgen dat je meer ontspannen bent waardoor je makkelijker en vrijer kan zingen en spreken.

Zelf heb ik 10 jaar lang op podia gestaan, concertjes gezongen en musicals gespeeld. Vaak met veel moeite en veel onzekerheid. Tot ik ACT(acceptance & commitment training) leerde kennen. Plots kon voelde ik me meer zelfzeker op het podium en kon ik zoveel gemakkelijker zingen. Ik besloot mezelf hierin bij te scholen en deze kennis in een kader te gieten. Zo heb ik Sing2ACT opgericht om mensen te helpen hetzelfde resultaat te laten bereiken.

Zangles Bree

Voor wie is deze opleiding?

N

Volwassenen; vanaf 18 jaar

N

Zangers van elk niveau

N

Regio Peer-Bree

N

Mensen die hun stem (verder) willen ontwikkelen

N

Openbare sprekers

N

Mensen met podiumvrees

Enkele aanbevelingen

Hij geeft je, in tegenstelling tot meeste anderen, op een interessante manier meer uitleg over wat er precies met je lichaam gebeurt als je zingt en hoe je kan verbeteren als je dat op een andere manier aanpakt.

Lien, 17

Student

Hij zet geen verplichte doelstellingen zodat er nooit onder druk geoefend wordt. Elke inspanning wordt als ok beschouwd en toch bereik je vooruitgang. Doordat hij niet focust op de fouten, maar op wat nog beter kan.

Ilse, 41

Sales support