Gratis Sing2ACT weggever

Na inschrijving krijg je onze gratis Sing2ACT weggever. Een korte introductie handleiding die jou helpt naar een waardevol leven. Geloof je ons niet? Probeer het uit!

N

Leer bewust te worden van het hier en nu

N

Leer omgaan met gedachten waar je vanaf wilt

N

Leer omgaan met gevoelens die je niet wilt voelen

N

Maak je vrij voor een leven dat je echt wilt!

Zangles Leuven
ACT hexaflex

Joris Coninx: Oprichter Sing2ACT

 

Onze weg naar geluk of succes gaat niet altijd zo gemakkelijk. Er zijn externe factoren die onze weg hinderen en er zijn interne factoren die ons hinderen vooruit te gaan. Deze externe factoren kunnen we jammer genoeg bijna nooit veranderen. Maar we kunnen wel veranderen hoe we op deze externe factoren reageren! Verder nog kunnen we kiezen hoe we op deze interne factoren kunnen reageren. Stel je eens voor dat je jouw pad kan bewandelen met het gereedschap om jouw hindernissen te overwinnen! Zou dat niet geweldig zijn? Wil je leren hoe? Via onze gratis handleiding leer je de basis waar ja mee van start kan gaan. 

Onze aanbevelingen

Met oog voor detail heeft de docent mij het onderste uit de kan doen halen. Ik ben enorm gegroeid in mijn zangtechniek tijdens de sessies. Er is altijd zeer goede en vooral duidelijke uitleg. Als je iets niet begrijpt wordt er een andere manier gezocht om het je duidelijk te maken. Soms een beetje streng maar er wordt vooral gekeken naar waar je nog kan groeien.

Na deze zanglessen heb ik ook besloten om te starten in een band en heb ik ook mijn eerste zangconcerten gezongen.

Fine, 25

Kinesiste, reflexologe

Ik vond het moeilijk om alles in mijn leven draaiende te houden. Mijn werk en mijn gezin slorpte al mijn tijd op. Zonder dat ik het wist was ik niet voor mezelf aan het zorgen doordat ik altijd voor andere zorgde. Ik hou van zang en daarom ben ik gestart bij Sing2ACT. Al gauw werd het me duidelijk hoe gehaast ik leefde. Hoe dat zelfs in de weg stond van mijn zang. 

Ik leef nu samen met mijn gezin meer gebalanceerd. Ik geeft tijd aan mezelf, zo kan ik ook tijd geven aan anderen.

Jewel, 38

Onthaal medewerkster